Soly – Økologisk hudplejeserie

Soley
Soley

Guide til rensning af din hud
Sóley 100% økologisk hudpleje uden parabener og andre skadelige kemiske tilsætningsstoffer.

Guide til rensning af din hud
Det er lige så vigtigt som at børste tænder, at du renser din hud dagligt. I løbet af dagen ophober der sig nemlig en tynd film af døde hudceller, støv, snavs og sved på huden. Hvis du kun vasker dig med vand, får du ikke opløst fedtet, og så optages din hudpleje dårligere, og du risikerer at dine porer i huden stopper til.

Det første trin i vores trin for trin hudplejeguide er at rense huden ren for alle urenheder og fjerne døde hudceller. Ved at anvende et renseprodukt øges effekten af dine øvrige produkter, der hurtigere absorberes i huden.
Egentlig er det din hudtype som bestemmer, hvad du renser din hud med.
Til fedtet hud: Soley fersk white er velegnet til alle hudtyper, men jeg vil absolut anbefale dig at bruge den, hvis din hud har tendens til at være lidt fedtet.
Soley fersk white er en forfriskende og skummende sæbe som fjerner urenheder, snavs og overskydende olier fra huden. Da den skummende sæbe virker mere affedtende på huden anbefaler jeg, at du kun bruger den en gang om dagen, så du ikke risikerer at udpine din hud.
Den skumende sæbe indeholder håndplukkede vilde røllike, hvis egenskaber er lindrende, rensende og helende. Sæben indeholder også det reneste kildevand fra det islandske bjerg Kaldbakur samt vilde lavendler fra den sydlige del af Island, som til sammen lindrer og nærer huden, mens den føles ren og frisk.

Brug fingerspidserne til forsigtigt at massere skummet over dit ansigt og hals og arbejd med cirkulære bevægelser fra midten af ansigtet og udad. Undgå kontakt med øjnene og skyl til sidst ansigtet med varmt vand.
Til Normal eller tør hud: Soley hrein rensemælk er et mere skånsomt renseprodukt, som jeg vil anbefale, hvis du har en normal eller tør hud. Den mælkeagtige lotionsæbe er rig på anti-oxidanter, som forynger huden. Rensemælken indeholder desuden en særlig blanding af kæmpenatlysolie og håndplukkede vilde islandske urter. Kæmpenatlysplanten er kendt for sin nærende, blødgørende, og foryngende effekt.  Foruden kæmpenatlysolie indeholder Soley hrein det reneste kildevand fra det islandske bjerg Kaldbakur samt kokosolie, som virker både antibakteriel og giver dit ansigt masser af fugt.
Brug fingerspidserne til forsigtigt at massere rensemælken over dit ansigt og hals og arbejd i cirkulære bevægelser fra midten af ansigtet og udad og undgå kontakt med øjnene. Skyl til sidst med varmt vand.

Toner/Tonic
Som trin to i din renserutine anbefaler jeg, at du bruger Soley næro til at normalisere din huds pH-værdi.

De fleste tonere i dag indeholder alkohol, som virker udtørrende på huden og får den til at miste sin smidighed. Soley næro indeholder ikke alkohol og er derfor både fugtgivende og beskyttende. Den fungerer derfor som en let serum, der forbereder huden på at modtage de aktive ingredienser i vores efterfølgende hudplejeprodukter.
Soley næro indeholder foruden det reneste kildevand, vilde islandske urter også den æstetiske olie fra blomsten neroli (orangeblomsten), som udjævner rynker, fjerner spor af irritation i huden og stimulerer væksten af sunde hudceller.

Spray et enkelt spray næro på ansigt og lad det tørre. Du vil mærke at den lette tonic hjælper dig med at holde hudens porer rene samtidig med, at den nærer og beroliger huden, så huden føles ungdommelig og forfrisket.

Link: Rustikhouzz.dk – Soley

Charlotte Frost

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *